Streha juaj mes traditës dhe relaksit

Chateau Linza ofron një strehë të qetë nga zhurma e jetës së përditshme. Resorti ynë kombinon bukurinë e elegancës tradicionale me komoditetin mikpritës. Shijoni dhomat tona me pamje mahnitëse, një relaksuese të pishinës dhe një kuzhinë të shijshme që feston shijet dhe traditat lokale.

Streha juaj mes traditës dhe relaksit

Chateau Linza ofron një strehë të qetë nga zhurma e jetës së përditshme. Resorti ynë kombinon bukurinë e elegancës tradicionale me komoditetin mikpritës. Shijoni dhomat tona me pamje mahnitëse, një relaksuese të pishinës dhe një kuzhinë të shijshme që feston shijet dhe traditat lokale.

Chateau Linza Resort Chateau Linza Resort Chateau Linza Resort Chateau Linza Resort

Facilities

ZBULO LUKSIN E RIDEFINUAR

ZBULO LUKSIN E RIDEFINUAR

Në Chateau Linza, ne përqendrohemi në ofrimin e një qëndrimi të rehatshëm dhe elegant. Shijoni ushqime të shijshme të përgatitura nga kuzhinierët tanë , relaksohuni në kopshtet tona paqësore dhe bëni një zhytje në pishinën tonë të pastër.

Chateau Linza është më shumë se një vend për të qëndruar—është një përvojë ku çdo detaj është projektuar për komoditetin dhe kënaqësinë tuaj.

ZBULO LUKSIN E RIDEFINUAR

Në Chateau Linza, ne përqendrohemi në ofrimin e një qëndrimi të rehatshëm dhe elegant. Shijoni ushqime të shijshme të përgatitura nga kuzhinierët tanë , relaksohuni në kopshtet tona paqësore dhe bëni një zhytje në pishinën tonë të pastër.

Chateau Linza është më shumë se një vend për të qëndruar—është një përvojë ku çdo detaj është projektuar për komoditetin dhe kënaqësinë tuaj.

Rezervimet

Required fields are followed by *

Rezervimet

Required fields are followed by *

YOUR POOLSIDE PARADISE

Imagine a sanctuary where water glistens under the sun, and leisure is not just an activity, but a state of being. Welcome to our Aquatic Haven, the heart of Chateau Linza’s outdoor allure, offering a blissful escape for those who seek to immerse themselves in a world of relaxation.

Instagram Post

Lunch & Dinning

Hënë – Djelë
12:00 – 23:00

Bar terrase

Hënë – Djelë
07:00 – 00:00

Outdoor Pool

Summer Season:
Hënë – Djelë
09:00 – 19:00

Events

Premte/ Shtunë/ Djelë
20:00 – 00:00

sqAlbanian